Agio Cigars wint internationale BREEAM Award

Agio Cigars te Duizel, waar QC lightfactory nagenoeg alle verlichting heeft ontworpen, geproduceerd en geleverd is in de prijzen gevallen bij de Internationale BREEAM Awards 2017 te Londen.

Gavin Dunn, directeur van BRE’s Building Performance Group: “De gevarieerde en inspirerende projecten hebben duurzaamheid omarmd en laten zien welke waarde BREEAM heeft. De winnende projecten zijn verder gegaan dan de standaard in het ontwerp en/of de bouw, renovatie of het management en zijn fantastische voorbeelden van de blijvende voordelen van duurzame regelingen. Proficiat aan alle winnaars en genomineerden”.

 

Niet alleen heeft Agio Cigars gebruik gemaakt van LED verlichting, ze hebben dit uiterst smaakvol aangepakt door veel maatwerk toe te passen hierin. Zo zijn er speciale Wall-Washers geproduceerd die de ronding van de muren volgen die over zijn gebleven uit het oude pand. Daarnaast zijn de armaturen in kantoorruimtes voorzien van aanwezigheidssensors om zo het energieverbruik nog verder terug te dringen.

 

QC lightfactory is dan ook bijzonder trots op deze prestatie van Agio Cigars en is dankbaar dat het deel heeft mogen uitmaken van dit mooie project.

kijk verder