historie

QC lightfactory is een fusie van QC Factory en Lichtplanning van der Stelt. Beiden met jarenlange ervaring, gericht op het ontwikkelen en produceren van maatwerk armaturen.
Onder de nieuwe naam QC lightfactory is een professionele nieuwe organisatie ontstaan waarbij ontwerp & productie hoog in het vaandel staan.

lichtarchitectuur

Het vak van Lichtontwerper begint met het begrijpen van de wens van de opdrachtgever. Alleen dan kunnen we ook een effectief concept ontwikkelen. Dit geldt voor zowel het ontwerpen van een lichtplan als voor het ontwerpen van een armatuur. De esthetiek, de technische prestatie op gebied van energieverbruik en gebruiksvriendelijkheid zijn de basiselementen binnen een goed ontwerp.
De mogelijkheid van QC lightfactory om met de juiste mensen van verschillende afdelingen, de opdrachtgever binnen het gehele traject, van idee tot realisatie, te begeleiden tot een esthetisch en kwalitatief hoogstaand eindresultaat is een gegeven binnen onze bedrijfsfilosofie.

opdrachtgevers

QC lightfactory weet dat in de wereld van vormgeving iedere situatie en dus iedere wens van de opdrachtgever een specifieke is. Graag zitten we met de opdrachtgever aan tafel om zo samen tot een adequate oplossing te komen binnen het gestelde pakket van eisen. Zo wordt ons personeel getraind en bijgeschoold om de ontwikkelingen zowel binnen techniek, wetgeving en architectuur op de voet te volgen. Met ondersteuning van het gehele team garanderen we kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoe complex of divers de opdracht ook is.

retail verlichting

Licht heeft een grote invloed op de sfeerbepaling binnen een winkel. Toepassing van het juiste licht zet producten in de juiste spotlight, maar bepaalt ook voor een groot deel de identiteit van een winkel of winkelketen.
De verlichting in de retailmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd en zal ook de komende jaren nog verder veranderen. QC lightfactory speelt hier goed op in en past haar productenpakket aan op de gevraagde producten. Behalve dat mooi licht omzetverhogend werkt, is het natuurlijk van groot belang dat de kostprijs per vierkante meter laag blijft. Licht moet behalve effectief dus ook efficiënt zijn. Bij QC lightfactory bent u hiervoor aan het juiste adres: mooi licht voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. En komt u er zelf niet meer uit, ook voor een goed lichtadvies bent u bij ons aan het juiste adres …

ons team

isabelle van der stelt

isabelle van der stelt

sales & financiën
email

axel van raath

axel van raath

sales
email

yuri de leeuw

yuri de leeuw

indoor sales / calculator
email

franc van der straeten

franc van der straeten

senior productie

bert van loon

bert van loon

senior productie

soerinder soerdjbali

soerinder soerdjbali

productie