Vacature: Sales Manager

Sales Manager | QC lightfactory

Het gevarieerde, gemotiveerde team van QC lightfactory in Bavel ontwerpt, ontwikkelt en produceert maatwerk verlichtingsarmaturen voor diverse professionele opdrachtgevers. Klanten zijn onder andere vastgoedontwikkelaars, hoteliers, zorg- en overheidsinstellingen in Nederland en zo nu en dan in het buitenland.

De sales manager M/V bouwt bestaande klantrelaties verder uit en creëert zelfstandig new business. Je inventariseert de eisen en wensen van architecten en opdrachtgevers en werkt die uit tot een duurzaam lichtplan met een passende offerte. Vervolgens ben je in staat om de deal te sluiten en deze opdracht zowel intern als naar de klant te begeleiden naar een prachtig resultaat.

We verwachten dat de sales manager

  • een HBO opleiding in een technisch commerciële richting heeft afgerond
  • een creatieve en zelfstandige werkhouding kan aantonen
  • zichzelf, zijn ideeën en QC lightfactory authentiek kan presenteren, waardoor hij gemakkelijk toegang krijgt tot zijn doelgroep
  • gedreven is om de potentie van het bedrijf, het team en zichzelf maximaal te benutten
  • woonachtig is binnen een straal van 50 kilometer rond Breda.
  • Maar bovenal brengt de sales manager een persoonlijkheid, een mening, een kritische blik, een portie humor en de wil om iedere dag iets te leren mee.

QC lightfactory biedt een aantrekkelijk salaris, plus een bonusregeling en deelname aan een pensioenplan. Uiteraard wordt voorzien in de technische faciliteiten die bij de baan horen.

Zie je het wel zitten, om in een klein, gedreven team je bijdrage te leveren aan lichtprojecten? Solliciteer dan vandaag nog. Neem contact op met Isabelle van der Stelt - isabelle@qclightfactory.com

Behind the scene's:

Contact opnemen

updates QC lightfactory