lichtadvies

onze kennis, uw sparringpartner

In elk lichtontwerp van QC lightfactory sluiten esthetiek, technische prestatie en gebruiksvriendelijkheid naadloos op elkaar aan.

Wij concretiseren uw wensen en ideeën door er onze kennis en ervaring aan toe te voegen. Het resultaat is een inspirerend lichtontwerp, waarin vorm en functie optimaal van elkaar profiteren.

Schijnbare onmogelijkheden buigen we in het ontwerpproces graag om tot concrete mogelijkheden. Dit leidt tot innovatieve ontwerpen.

In onze werkplaats hebben wij alle ambacht en kennis zelf in huis om het concept vervolgens te vertalen naar de unieke custom lichtoplossingen waar het ontwerp om vraagt.

Keuzes die in het ontwerp worden gemaakt, gaan vanzelfsprekend hand in hand met een zorgvuldig uitgebalanceerde kosteneffectiviteit.

Onze armaturen,
uw sfeer

QC lightfactory beschouwt het als haar missie om uw product, dienst of werkruimte in het juiste licht te zetten. De manier waarop we dat doen, wordt bepaald door de invloed van lichttoepassingen en sfeerbeeld op bijvoorbeeld omzetverhoging of productiviteitsverbetering.

ontdek meer

Onze kennis,
uw sparring partner

QC adviseert enerzijds in het creëren van het juiste sfeerbeeld door middel van licht en alle denkbare mogelijkheden op dit gebied.

ontdek meer

relevante projecten